Radovi sa WEDI pločama

RADOVI SA WEDI PLOČAMA

Građevinska ploča wedi je laka, vrlo stabilna, ne propušta vodu, toplotni je izolator te je idealna za oblaganje pločicama. Zbog strukture svoje površine ploča služi kao idealna podloga za lijepljenje pločica postupkom tankoslojnog lijepljenja i za nanošenje glet mase. Sistem wedisteck, prilagođen pločama wedi, koristi se kao najbolji montažni pribor i u kombinaciji sa ljepilom za pločice i mrežicom za armiranje osigurava siguran i čvrst spoj.       

 

Građevinske ploče BA 30, BA 40, BA 50, BA 60 i BA 80 savršeno su odgovarajuće za ugradnju namještaja u kupaonice koje namjeravate obložiti pločicama. Pritom kreativnost u oblikovanju prostora nema granica. Ili drugačije rečeno: još nikada nije postojalo toliko mogućnosti da se sa relativno malo materijala i jednostavnim sredstvima od kupaonice napravi stvaran prostorni doživljaj.

 

Nevjerojatno kako se lako i precizno građevinska ploča wedi može oblikovati doslovce u "okruglu stvar"!  Wedi BA Construct unaprijed je narezana uzdužno i poprečno. Stvara oblike koji će osloboditi prostor u vašoj kupaonici.

 

Wedi Bathbox nova je vrsta obloge kade. U nekoliko poteza može se napraviti obloga kade koja se može obložiti pločicama. S novom oblogom, kade se bez problema mogu postaviti u sredini kupaonice i ne moraju se više oslanjati na zidove. Moguća je i ugradnja podnožja. U tu svrhu potrebno je ugraditi odgovarajuće  cijevi za dovod i odvod vode. Na novu oblogu kade jednostavno se mogu pričvrstiti pristupne stepenice. One će olakšati ulazak i izlazak iz kade i učiniti ga ugodnijim. Vrlo jednostavno mogu se montirati i dodatne police za odlaganje oko novog profila kade. Mala tajna među stručnjacima je novi tip profilnog elementa u obliku slova "U" koji se najčešće koristi kao dvostruki ormarić. U tu svrhu U-profil se pričvrsti obrnuto na zid i nakon toga se može obložiti pločicama ili oličiti. Tako će pribor za kupanje, losioni, ručnici i još mnogo toga uvijek biti na praktičnoj udaljenosti.

 

Zašto bi vas sputavale dimenzije zadanog prostora? Slobodno, po želji odaberite mjesto za novi Fundo VBK: kupaonica može i dalje biti sa pravim kutevima, ali je raznovrsnost od sada neograničena. Element tuša u visini poda wedi Fundo s okruglom ili spiralnom tuš-kabinom može se prema potrebi postaviti i na sredinu prostorije kako bi se stvorio utisak atmosfere modernog wellnesa u kućnoj kupaonici. Zbog ugrađenog kanala za snabdijevanje i pričvršćivanje Fundo VBK se ne sastoji od krutih zidova. Ondje gdje bi trebali biti priključci za hladnu i toplu vodu te odvod, može se nalaziti wedi Fundo VBK- čak i usred kupaonice! VBK ima ulogu montažnog stupa i sadrži tehnički otvor s krutom montažnom pločom koja je neprimjetno ugrađena ispod vodonepropusne građevinske ploče koja se može obložiti pločicama.   

 

Gradnja i opremanje wellness oaza u hotelima, kupaonicama i javnim objektima kao i u privatnim wellness kupaonicama međusobno se razlikuju. I naša je proizvodnja prilagođena individualnim željama: izrađujemo građevinske elemente za parne saune i za prostorije sa toplinskim zračenjem, grijane klupe i ležaljke. Sa sustavom građevinskih elemenata wedi Sanoasa moguće je opremiti wellness prostore prema zamislima i željama investitora, dvodimenzionalno ili trodimenzionalno. Osim raznovrsnih izvođenja prema narudžbi, za wellness prostore se nudi i veliki broj tvornički izrađenih ležaljki i klupa, koje se mogu odmah dostaviti. Ukratko: u ugodnom svijetu wedi Sanoasa oblici nemaju granica.

Vama na usluzi od 1994.

Kvaliteta, brzina, pouzdanost