Štukature

Štukature ORAC DECOR

Štukature su profilirane ukrasne lajsne raznih oblika i dimenzija. Izrađuju se od stiropora, drveta, poliuretana, gipsa,.. Postavljaju se po svim površinama zidova i stropova ovisno o individualnom ukusu i odabiru investitora. Iz monterskog iskustva gledano, štukature od poliuretana i ekstrudiranog polistirena proizvođača Orac Decor su se pokazale kao najzahvalnije. Izuzetno su čvrste, homogene i lagane, spojeve štukatura je moguće obraditi tako da se nakon ličenja apsolutno ne vide te se mogu oličiti u tonu po izboru investitora, perive su, tvrde poput drveta, otporne su na udarce, iza njih je moguće ugraditi kablove i indirektnu rasvjetu, a u njih LED rasvjetu, za zakrivljene plohe moguće je dobiti savitljivu štukaturu u skoro svim modelima.

 

Belgijska obiteljska tvrtka Orac, osnovana 1979, nastala je da bi postala trendseter u kvalitetnim dekorativnim proizvodima od sintetičkih materijala. Izbor je opširan i kompletan.

 

Povrh asortimana štukatura i dekorativnih i funkcionalnih profila ponuda također uključuje: rozete, pilastere, kolumne, podne lajsne, niše, medaljone i indirektnu rasvjetu. Ukratko, sve što trebate kako bi interijeru dali novi izgled u tren oka.

 

Za sve one koji svoj dom žele učiniti elegantnim, na način da svoje zidove, vrata ili strop obogate elegantnim profilima i lajsnama, ili ugrade skrivene karniše ili indirektnu rasvjetu, štukature i ostali Orac proizvodi su idealni za njih.

 

Kvaliteta, inovativnost i tehnologija, odlike su Orac proizvoda, koji su vodeći u svojoj branši. Danas su Orac kolekcije podnih, zidnih i stropnih lajsni i štukatura, (Luxxus, Axxent, Basixx) uzori za sve koji traže udobnost, kreativnost i iznad svega prihvatljive cijene proizvoda.

 

Zahvaljujući sve većem broju oduševljenih profesionalaca i kupaca koji su prepoznali visoku vrijednost i kvalitetu ORAC DECOR proizvoda, oni se sada distribuiraju u više od 50 zemalja širom svijeta sa stalnom tendencijom rasta.

 

Naša glavna ambicija je da Vam omogućimo da Vaš interijer postane ugodan, jedinstven i elegantan.

 

Naravno, Orac Decor nije jedini proizvođač štukatura. Po kvaliteti i izgledu slične su Nomastyl štukature. Tu su još i ukrasne lajsne od stiropora raznih proizvođača. Koje god da izaberete mi ćemo Vam ih postaviti na maksimalno kvalitetan način omogućujući Vam uživanje u kupljenom proizvodu.

 

 

Vama na usluzi od 1994.

Kvaliteta, brzina, pouzdanost